Hydraulické kĺbové hlavice

HKHtechnické parametre
Steel on Steelkĺbové hlavice s krátkym závitom, vhodné najmä pre hydraulické valce. Kĺbové klzné ložiská, opätovne namazateľné, upevnené západkovými krúžkami. Pre použitie s najkratšími vzdialenosťami relé a maximálnym využitím zdvihu.FPR-N
Steel on Steelkĺbové hlavice rovnaké ako FPR-N, navyše upevnené skrutkami s vnútorným šesťhranom podľa DIN 912-8.8. Kĺbové klzné ložiská, opätovne namazateľné, upevnené západkovými krúžkami. Pre použitie s najkratšími vzdialenosťami relé a maximálnym využitím zdvihu.FPR-U
Steel on Steelkĺbové hlavice upevnené skrutkou s vnútorným šesťhranom podľa DIN 912-8.8. Kĺbové klzné ložiská, opätovne namazateľné, upevnené pomocou tesnenia na oboch stranách. Na použitie v štandardných hydraulických valcoch 160 barov podľa ISO 6020/2.
FPR-S
Steel on Steelkĺbové hlavice CETOP, odporúčanie RP 58H pre štandardné hydraulické valce, pripevnené skrutkami s vnútorným šesťhranom podľa DIN 912-8.8. Kĺbové klzné ložiská, opätovne namazateľné, upevnené západkovými krúžkami. Montážne rozmery podľa DIN 24333-24336 a ISO 6020/1, ISO 6022.
FPR-CE
Steel on Steelkĺbové hlavice upevnené skrutkami s vnútorným šesťhranom podľa DIN 912-8.8. Kĺbové klzné ložiská, opätovne namazateľné, upevnené západkovými krúžkami. Na použitie s dvojčinnými hydraulickými valcami.
FMA-D
Steel on Steelkĺbové hlavice série E podľa DIN ISO 12240-4, typ S s kruhovým povrchom pre zváranie. Kĺbové klzné ložiská, opätovne namazateľné, upevnené pomocou tesnenia na oboch stranách. Na navarenie na piestnice.
FS-C
Steel on Steelkĺbové hlavice s obdĺžnikovým povrchom na navarenie. Kĺbové klzné ložiská, opätovne namazateľné, upevnené západkovými krúžkami. Na navarenie na dno valca.
FS-N